Σχετικά με εμάς

Το φαρμακείο βρίσκεται στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, Γ. Παπανικολάου 74. Λειτουργεί από το 2006 και υπάρχουν 2 φαρμακοποιοί και 2 βοηθοί τεχνικοί φαρμάκων, καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και να σας δώσουν τις χρήσιμες συμβουλές τους.

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα www.pharmacybeautr.gr έγινε ο φαρμακοποιός σας, ο προσωπικός σας σύμβουλος και ο αγαπημένος σας προορισμός για να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για εσάς και την οικογένειά σας.
Μια τεράστια ποικιλία προϊόντων έγινε & είναι άμεσα διαθέσιμη ενώ η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, η οποία αποτελείται από φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακοποιών εξυπηρετεί & συμβουλεύει κάθε άκρη της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου.
Προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο να σας δώσουμε πρόσβαση στις μοναδικές μας προσφορές αλλά και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να ικανοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα, όσο μακριά και αν βρίσκεστε.


Ευκολότερη πρόσβαση, γρηγορότερη αναζήτηση, ακόμη περισσότερα προϊόντα και ΠΑΝΤΑ κάποιος δίπλα σας για να σας συμβουλεύσει.